portræt
 
Inge Jakobsen
    Tlf: 28916187
Mølvangvej 42
7300 Jelling
    E-Mail:
inge@ij-zoneterapi.dk

Børn og zoneterapi.

Det er meget individuelt, hvor mange behandlinger der skal til, både når vi taler om spædbørn og lidt større børn. Nogle lidelser kan klares med få behandlinger, og andre kræver lidt flere, men sikkert er det at børn reagerer utroligt hurtigt og fantastisk godt på zoneterapi.

Hyppige problemer, hvor zoneterapi har god effekt:

  • Fordøjelsesproblemer - diarre - forstoppelse
  • Forstyrret søvn
  • Mellemørebetændelse – væske i ørerne
  • Allergi - eksem
  • Astma
  • Kronisk forkølelse eller andre hyppige infektioner
  • Vådliggere

Hos større børn kan det desuden dreje sig om hovedpine, svagt immunforsvar, hyperaktivitet, dårlig koncentrationsevne, blærebetændelse.

Børn kan behandles fra nyfødte. Spædbørn kræver kortere behandling ofte ca. 10 – 20 minutter. Behandlingstiden udvides med alderen således at børn på 12-13 år kan få 30 – 45 min. Små børn kan ofte selv mærke, når de har fået nok behandling og bliver urolige.

Behandling af børn skal være en god og rolig oplevelse, og det skal ikke gøre ondt. Jeg behandler ganske blidt og holder pauser, hvis barnet har brug for det. Derfor skal man afsætte en time til behandlingen selv om den effektive behandlingstid er kortere. Oftest sidder det lille barn ved sin forælder mens behandlingen foregår. Jeg har legetøj og bøger, som kan optage barnet under behandlingen.

Reaktioner

Det er normalt, at der kan komme reaktioner på behandlingen. Ofte er det afslappethed og en god nattesøvn. Desuden øget tarmfunktion, udslæt på huden, ændring af afføringens farve og luft, opblussen af gamle skavanker, der ikke tidligere er kureret. Det er alt sammen en positiv reaktion, der fortæller, at kroppen reagerer og kommer i bedre balance.

Hvor ofte og hvor mange behandlinger

Børn reagerer normalt hurtigt på zoneterapi. Ofte er der en reaktion allerede efter 1. gang, men man kan ikke sige noget sikkert om det. 3 – 5 behandlinger er oftest det nødvendige. Behandlingerne foregår optimalt med en uges mellemrum. Spædbørn kan behøve hyppigere behandlinger.

© 2017 ABmMultiMedia